TÁJÉKOZTATÁS
Nyelviskolánkban a kontaktórás képzések teljes választékával várja a nyelvtanulókat, nyelvtanulói igény esetén az online oktatás továbbra is elérhető. Tantermeinkben légfertőtelnítő készülékek üzemelnek, és minden ügyfellel érintkező felületet rendszeresen fertőtlenítjük.
 
Csoportos tanfolyamok

Ha a sikeres nyelvvizsga a célod vagy ha "csak" fejleszteni szeretnéd a nyelvtudásod at, akkor válaszd a klasszikus jól bevált csoportos tanfolyamot. A beiratkozást szintfelmérés előzi meg, ami ingyenes és semmire nem kötelez, nekünk viszont rengeteg információt ad ahhoz, hogy precízen meghatározzuk a meglévő nyelvi szintedet. Ennek ismeretében tudjuk Neked megmondani, hogy mikorra és hány órában (és milyen költségek mellett) tudod elérni a kívánt célodat.

Csoportjaink a teljesen kezdőtől a felsőfokig terjednek és heti 2x2 órában biztos előrejutást garantálnak.  A tanfolyamok hétfő-szerdai és kedd-csütörtöki napokon vannak, délutáni (16:30-18:00) és esti (18:15-19:45) időpontokban. Amennyiben egyéb időpont a megfelelő, kérjük keress minket elérhetőségeinken.

A sikeres nyelvtanuláshoz jó csapat kell, ami állandó és ritka a változás. Ezért tanfolyami díjainkat úgy alakítottuk ki, hogy minél hosszab időre iratkozol be, annál kedvezőbb áron tanulhatsz. Te döntheted el, hogy félév re vagy   iskolai évre. A szintfelmérésnél adunk tanácsot, hogy mennyi időre érdemes beiratkoznod. Természetesen van lehetőség a részletfizetésre is.

Legközelebb induló 
általános nyelvi csoportos tanfolyamok: 2022. január 31., február 1.
Euroexam felkészítő tanfolyam: február 8.
angol középszintű érettségi felkészítő: február 15.
angol emelt szintű érettségi felkészítő: február 14.

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!
 

Tanfolyami árak a 2020/2021-as tanévre 

Érvényes: 2021. augusztus 10-től visszavonásig. 

    egyösszegü fizetés részletfizetés
félév (72 óra)
kezdés: 2021. szeptember 13/20. 
vége: 2022. január  31.
óradíj 1050 Ft  1150 Ft
részletek száma --- 3
részlet összege ---  27.600 Ft
teljes fizetendő  75.600Ft
 82.800 Ft
     
iskolai év (144 óra)
kezdés: 2021. szeptember 13/20.
vége: 2022. június 9.
óradíj  990 Ft  1090 Ft
részletek száma --- 4
részlet összege --- 39.250 Ft
teljes fizetendő 142.500 Ft

 157.000Ft


 
 

Alap óradíj: 1400 Ft, amelyből a kedvezmények kerülnek levonásra. Alap óradíjat alkalmazunk  történő beiratkozás esetén illetve minden esetben, amikor a számla cég nevére kerül kiállításra és késedelmes fietés esetén. A táblázatban szereplő árak és százalékok kerekítéseket tartalmaznak tizes helyiértékre ill. egész jegyre a könnyebb átláthatóság és összehasonlítás érdekében. A kerekítések minden esetben az ügyfél javár történtek.

Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamainkon a vizsgát jól ismerő tanárunktól ismerheted meg  az adott nyelvvizsga típusfeladatait. A tanfolyam alatt megismered a gyakran elkövetett hibákat, hogy hogyan kerülheted el azokat és megtanulsz profin levelet írni.

Figyelem! :) A felkészítő tanfolyam nem csodaszer, arra alapoz, hogy már tudod a nyelvet és csak egy rövid, technikai felkészítésre van szükséged a (még) biztos(abb) sikerhez. Tölts ki egy tesztet és megtudhatod, hogy milyen tanfolyam való Neked!

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!