TÁJÉKOZTATÁS
Nyelviskolánkban a kontaktórás képzések teljes választékával várja a nyelvtanulókat, nyelvtanulói igény esetén az online oktatás továbbra is elérhető. Tantermeinkben légfertőtelnítő készülékek üzemelnek, amelyek a vírusok 99,99%-át igazoltan elpusztítják. Tantermeink minden ügyfelekkel érintkező felületét minden óra után fertőtlenítjük.
Frissítés:a 104/2021 (III.5.) Korm. rendelet értelmében 2021. április 7-ig képzéseink online oktatás keretében valósulnak meg. A jelentkezés és a beiratkozás továbbra is zavartalan.

Magánórák

Ha nem tudsz a csoportok időpontjához igazodni, egyéni igényeid vannak vagy csak szeretsz egyedül tanulni , akkor a magánóra a jó választás! Magánórák esetében részletes igényfelmérést tartunk és az egyéni célok precíz meghatározása után kerül sor a nyelvtanulóval/nyelvtanulókkal közösen az óraszám meghatározásra és az egyéni tanmenet kialakításra. Amennyiben igény van rá, anyanyelvi tanár t is biztosítunk a célok eléréséhez.

Többen is kérhettek magánórát , így a magánóra minden előnye mellett a költségek is jelentősen csökkennek . Fontos, hogy több fős magánórára Nektek kell együtt jelentkezni, mi nem szervezünk csoportokat.

Árak

1 fő 3850 Ft/fő
2 fő 2350 Ft/fő
3 fő 1950 Ft/fő
4 fő 1750 Ft/fő

Valamennyi óra per fő és per óra (nyelvi óra azaz 45 perc) értendő.

A magánórák árainál fontos figyelembe venni, hogy a csoportos tanfolyamokhoz képest sokkal intenzívebben, kevesebb óraszámban és ezáltal hamarabb lehet ugyanazt a célt elérni.

Magánórát bármikor, az egyéni igényekhez igazodva indítunk.

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!