TÁJÉKOZTATÁS
Nyelviskolánkban a kontaktórás képzések teljes választékával várja a nyelvtanulókat, nyelvtanulói igény esetén az online oktatás továbbra is elérhető. Tantermeinkben légfertőtelnítő készülékek üzemelnek, és minden ügyfellel érintkező felületet rendszeresen fertőtlenítjük.
 

Szaknyelvi tanfolyamok

Munkehelyi követelmény vagy szakmaival bővített nyelvvizsga? Nyelviskolánkban számos szaknyelvből (többek között általános üzleti, pénzügyi, vendéglátás, turisztika és logisztika) fejlesztheted a nyelvtudásodat . Jól bevált, eredménycentrikus tanmeneteink komoly tanulás mellett biztos sikerre vezetnek.

Vác és vonzáskörzetében egyedülálló módon két vizsgarendszer szaknyelvi vizsgáit lehet letenni nyelviskolánkban általános üzleti, vendéglátó- és idegenforgalmi szakirányokból.

Szaknyelvi oktatást magánóra keretében lehet igénybe venni. Első lépésben részletes szint- és igényfelmérést tartunk (ez természetesen ingyenes és nem kötelez semmire). Ezután kerül sor a nyelvtanulóval/nyelvtanulókkal közösen az óraszám meghatározásra és az egyéni tanmenet kialakításra. Amennyiben igény van rá, anyanyelvi tanárt is biztosítunk a célok eléréséhez.

Többen is kérhettek magánórát, így a magánóra minden előnye mellett a költségek is jelentősen csökkenek. Fontos, hogy több fős magánórára Nektek kell együtt jelentkezni, mi nem szervezünk csoportokat.

Árak

1 fő 5300 Ft/fő
2 fő 3500 Ft/fő
3 fő 2800 Ft/fő
4 fő 2250 Ft/fő

Valamennyi óra per fő és per óra értendő.

A magánórák árainál fontos figyelembe venni, hogy a csoportos tanfolyamokhoz képest sokkal intenzívebben, kevesebb óraszámban és ezáltal hamarabb lehet ugyanazt a célt elérni.

Magánórát bármikor, az egyéni igényekhez igazodva indítunk.

Ingyenes online teszt és jelentkezés Tovább!