Rólunk

Vác központjában található nyelviskolánkban barátságos környezetben, jól felszerelt tantermekben tanulhatsz angol, német és spanyol nyelveket, akár anyanyelvi tanárral is. Csoportjaink létszáma 5-8 fő, ami garancia arra, hogy minden nyelvtanulóra elegendő idő jut az órákon. Nem "tanfolyamszervező cég" vagyunk, hanem klasszikus értelemben vett nyelviskola, jól összeszokott, profi tanári közösséggel. Rendszeresen vannak belső továbbképzéseink, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk nyelvtanulóinkat tanítani. Nézz bele a Galériába, hogy lásd kikre szeretnéd bízni nyelvtanulásodat!

Az általános csoportos tanfolyamokon túl nagy óraszámban tartunk magánórákat az egyéni igények kielégítésére illetve szaknyelvi tanfolyamokat elsősorban általános üzleti, pénzügyi, idegenforgalmi, vendéglátói és logisztikai témákban.

Nyelvtanulóink (és természetesen a csak vizsgázni vágyók is) nálunk, a már megszokott, ismerős környezetben tehetnek államilag elismert, akkreditált általános és szakmai nyelvvizsgát.

Vác és vonzáskörzetének egyetlen nyelviskolája vagyunk, amely megszerezte a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Ajánlott és Minősített Nyelviskola címet. Biztos lehetsz ezért abban, hogy ideális környezetben tanulhatsz nálunk.

Továbbképzés 2014

Továbbképzés 2013

Nyári táborunk - English up in the Hills

Nyelvtudás napja 2014