Online fizetés

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
a Borgun online fizetési rendszer online fizetési linken keresztül kifizetett fordítási szolgáltatásokhoz

 
1. Eredeti dokumentumot cégünk nem vesz át fordításra, minden esetben fénymásolatot kérünk. Amennyiben fénymásolat nem áll rendelkezésre, díjmentesen lefénymásoljuk az eredetit.
2. Cégünk nem vizsgálja a fordítandó dokumentum eredetiségétés ebből következően a fordítandó dokumentum eredetiségét nem igazolhatja, erről igazolást nem áll módunkban kiállítani.
3. Hiteles fordításkészítésére Magyarországon csak az OFFI(Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda) jogosult.
4. Megrendelő a fordítás átvételével igazolja a fordításmegfelelő, határidőre történő elvégzését.
5. Amennyiben Megrendelő bármilyen hibát vagy hiányosságot fedez fela fordítási munkában, úgy azt írásban, a hiba vagy hiány pontos megjelölésével kérheti cégünktől. A kért javítást vagy kiegészítést cégünk soron kívül, 24 órán belül ingyenesen megteszi.
6. Cégünk anyagi felelőssége esetleges hibák vagy hiányosság esetén legfeljebb a megrendelés bruttó összegének 100%-ig terjed. Ezért Megrendelő bármilyen esetleges hibákból vagy hiányosságokból fakadó közvetlen vagy közvetett, vélt vagy valós kárának megtérítését legfeljebb ugyanezen az összegig követelheti. Minden ilyen esetben, kölcsönös egyetetértés esetén, cégünk 2 munkanapon belül visszafizeti a munkadíjat.
7, A megrendelés tárgya nem esik kiviteli korlátozás alá. A szolgáltatás nyújtása Magyarország területén történik.
8, A megrendelés kiszállítása emailben, elektonikusan történik. Az ügyfél kérésére személyesen is átveheti a elkészült fordítást ügyfélszolgálatunkon.
9. A munka elvégzése során Megrendelő személyes adatait a 2011. évi CXII tv. szerint bizalmasan kezeljük és azokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk át.
10, A online fizetés során Megrendelő átirányításra kerül a Borgun biztonságos fizetési felületére, cégünk Megrendelő kártyaadataihoz nem fér hozzá, azokat nem tárolja.
 
Név / Cégnév: